Over ons

Voor zover bekend dateert de eerste inschrijving van het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken uit 1957. Hubertus, Martinus, Johannes en Petrus van Spaandonk hebben op 1 Januari 1957 het bedrijf voortgezet wat bij navraag al door hun opa en later ook vader was begonnen als metsel-en bouwbedrijf.

Voortgekomen uit het metsel-en bouwbedrijf van hun vader en ooms hebben Hubertus en Johannes (Huub en Jan) van Spaandonk in 1975 de activiteiten voortgezet in de Klaproosstraat te Berkel-Enschot.

Het bouwbedrijf is rond half jaren ’80 verhuisd naar de Kraan te Berkel-Enschot. Tot 1995 hebben Huub en Jan het bedrijf gezamenlijk gedraaid. In 1995 heeft Jan van Spaandonk het bouwbedrijf achter zich gelaten en is Huub alleen verder gegaan met een vaste ploeg werknemers.

In 2007 is Huub plotseling overleden een goedlopend bedrijf achterlatend. Daags naar zijn overlijden is door 3 werknemers en de boekhouder besloten om het bedrijf samen voort te zetten. Ton, Kees Sjef en Ad hebben vanaf 2007 tot en met 2016 het bedrijf op kundige wijze geleid.

In 2016 heeft Steyn Korse na enkele jaren aanloop het bedrijf overgenomen. Momenteel zijn zowel Ton als Ad nog steeds verbonden met het bedrijf en werken we dagelijks hard met elkaar om de verwachtingen van de klant waar te maken.


Steyn Korse

info@spaandonkbv.nl